Coachprofiel van Wim Wubs

Mijn naam is Wim Wubs (1955), ik ben gehuwd, heb 2 kinderen en ben woonachtig in Marum, ideaal centraal in het Noorden.
Ik heb veel ervaring als hulpverlener en leidinggevende in de zorgsector, een loopbaan die mij langs alle aspecten van de gezondheidszorg bracht.
Ik heb als hulpverlener veel ervaring opgedaan met het begeleiden en behandelen van cliënten en als leidinggevende met zorginnovaties, verandertrajecten, teambegeleiding en coaching.

Als coach heb ik ervaring in individuele coaching, teamcoaching, trainingen en advisering in de zorgsector, het onderwijs en het bedrijfsleven. Belangrijk motto in mijn werk; “Ontwikkel je eigen werkplezier met betere resultaten”.

Kenmerken van mij als coach
Acceptatie, respect, openheid en vertrouwen; dat zijn voor mij leidende waarden.

Persoonskenmerken zijn: rustig, geduldig, nieuwsgierig, luisterend, zorgzaam, analytisch, duidelijk, betrokken, reflectief, uitdagend, confronterend en gevoel voor humor. 

Het belangrijkste in mijn werk is dat de cliënt, het team en de organisatie zelf gaan ontdekken wat ze willen, wat de belemmeringen zijn om dit te realiseren en welke stappen ze willen gaan zetten om het eigen doel te realiseren. Mijn taak is het ondersteunen van dit proces.

Netwerk
Ik maak deel uit van een netwerkteam van zelfstandig werkende coaches, trainers en adviseurs met ieder een eigen specialiteit.

Ik neem deel aan een intervisie groep van zelfstandig werkende beroepscoaches.

Professionaliteit
Ik ben als professioneel coach geregistreerd bij de ST!R (het onafhankelijke kwaliteitskeurmerk voor professioneel begeleiden) en lid van de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).